Autosleutel behuizing vervangen

Wanneer de behuizing van uw autosleutel defect is, volstaat het in bijna alle gevallen om enkel de behuizing te vervangen. Een geheel nieuwe autosleutel is vaak niet nodig. Wij zorgen voor BMW autosleutel behuizing. Zorg er wel voor dat u op tijd de behuizing vervangt, want de binnenkant van de sleutel kan beschadigen en daardoor niet functioneren zoals het hoort. Het gevolg is dat u de auto niet kunt starten of bedienen op afstand.

Uw sleutel bestaat uit twee belangrijke onderdelen: de behuizing en de elektronica. De elektronica is gemakkelijk over te zetten in het nieuwe omhulsel. Haal de elektronica, chip en sleutelbaard uit de huidige sleutelbehuizing en plaats het in de nieuwe behuizing. Bekijk deze pagina voor een gedetailleerde uitleg over het zelf vervangen van uw autosleutel behuizing.

BMW autosleutel behuizing

Wij beschikken over diverse BMW autosleutel behuizingen van goede kwaliteit. Kijk bij het plaatsen van uw bestelling daarom goed naar de foto’s. De knoppen, batterij en sleutelbaard verschillen namelijk per model. Weet u niet precies welke sleutel bij uw BMW hoort? Vraag ons om advies en wij helpen u bij het maken van de keuze.

Als u een BMW klapsleutel behuizing bestelt, ontvang u deze met een ongeslepen sleutelbaard. Uiteraard wordt het product geleverd met de juiste pasvorm. U kunt de sleutel dan bij een sleutelspecialist bij u in de buurt in de juiste vorm laten slijpen. Indien u de sleutel door ons wilt laten slijpen, vragen wij u om de originele sleutel naar ons op te sturen.

In ons assortiment vindt u autosleutel behuizingen voor o.a. de volgende modellen van BMW: 1 Serie, 3 Serie, 4 Serie, 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie, X1, X3, X5, X6, Z1, Z3, Z4.

Staat de autosleutel van uw auto niet op onze webshop?

Indien u de juiste BMW autosleutel behuizing niet kunt vinden tussen ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ook als u een groot aantal autosleutel behuizingen wilt afnemen, helpen wij u graag verder.

Wilt u uw autosleutel laten repareren of een geheel nieuwe sleutel laten maken? Dat kan hier.

SEO geoptimaliseerd door Aliy Design