Autosleutel behuizing vervangen

Moet uw autosleutel behuizing nodig vervangen worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Op den duur kan de behuizing van uw autosleutel gaan slijten, loslaten of misschien wel breken. Wij adviseren u om zo snel mogelijk de behuizing te vervangen wanneer deze defect is. Als de schade verergert, bestaat de kans dat u de gehele sleutel moet vervangen. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een behuizing van goede kwaliteit, zodat uw Citroën autosleutel er weer als nieuw uitziet.

Het vervangen van een autosleutel behuizing is een secuur klusje. Toch is het erg eenvoudig om het zelf te doen! Met een schroevendraaier en pincet verplaatst u snel alle inhoud van de huidige behuizing naar de nieuwe. Hier vindt u tips en instructies waarmee u stapsgewijs zelf uw sleutelbehuizing kunt vervangen. Komt u er niet uit? Dan staan wij uiteraard klaar om u te assisteren.

Citroën autosleutel behuizing

Niet elke sleutel ziet er hetzelfde uit. De middelste knop op de ene afstandsbieding verschilt misschien wel van de ander. Bekijk de foto’s daarom goed voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling. Zo weet u zeker dat de juiste behuizing bij u terechtkomt. Als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze, dan kunt u ons mailen.

De sleutelbaard, het ijzeren gedeelte dat in het contact van de auto gaat, wordt ongeslepen geleverd. U kunt ervoor kiezen om de sleutel door ons te laten slijpen, dan ontvangen wij graag de originele sleutel van u, of u brengt hem naar een sleutelspecialist bij u in de buurt.

In ons assortiment vindt u autosleutel behuizingen voor o.a. de volgende modellen van Citroën: C1, C2, C3, C4, C5, Picasso, Jumpy, Jumper, Berlingo, Nemo.

Staat de autosleutel van uw Citroën niet op onze webshop?

Indien u de juiste Citroën autosleutel behuizing niet kunt vinden tussen ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ook als u een groot aantal autosleutel behuizingen wilt afnemen, helpen wij u graag verder.

Wilt u uw autosleutel laten repareren of een geheel nieuwe sleutel laten maken? Dat kan hier

SEO geoptimaliseerd door Aliy Design