Autosleutel behuizing vervangen

Wanneer de behuizing van uw Mercedes autosleutel toe is aan vervanging, is het raadzaam om zo snel mogelijk een nieuwe aan te schaffen. Wanneer de behuizing beschadigd is, is de sleutel namelijk kwetsbaar. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de drukknoppen niet meer werken, het klapmechanisme defect is of de behuizing loslaat. Als dit het geval is, zijn wij er om u verder te helpen! Bij ons vindt u een divers assortiment aan sleutelbehuizingen voor Mercedes auto’s.

De nieuwe behuizing die u bestelt, ziet er exact hetzelfde uit als uw huidige behuizing en is van dezelfde goede kwaliteit. Het vervangen ervan is dan ook eenvoudig zelf te doen. Open uw autosleutel en haal voorzichtig alle onderdelen eruit. Plaats alles op dezelfde manier terug in de nieuwe sleutelbehuizing en sluit de sleutel. Hulp nodig? Hier vindt u een uitgebreide uitleg waarmee u stapsgewijs de autosleutel behuizing kunt vervangen.

Mercedes autosleutel behuizing

Let bij het doen van uw bestelling goed op de foto’s. Veel autosleutel behuizingen lijken namelijk erg op elkaar en toch zijn ze niet identiek. De ene sleutelbaard heeft bijvoorbeeld een rechte vorm en de ander een zwaardvorm. Ook het aantal knoppen verschilt per sleutelbehuizing. Vergelijk daarom altijd uw behuizing met wat u ziet op de foto’s, zo weet u zeker dat het juiste product bij u wordt bezorgd. Indien u twijfelt, adviseren wij u om contact met ons op te nemen

Heeft u een klapsleutel nodig? Dan ontvangt u deze ongeslepen van ons. Alle sleutels zijn uiteraard al voorzien van de juiste pasvorm en moeten alleen nog op maat geslepen worden. Een sleutelspecialist doet dit voor u of u laat het door ons doen. Kiest u voor het laatste? Dan vragen wij u om de originele autosleutel van uw Mercedes naar ons op te sturen.

In ons assortiment vindt u autosleutel behuizingen voor o.a. de volgende modellen van Mercedes: A-klasse, B-klasse, C-klasse, M-klasse, S-klasse, CLK, SLK, Sprinter, Vito.

Staat de autosleutel van uw Mercedes niet op onze webshop?

Indien u de juiste Mercedes autosleutel behuizing niet kunt vinden tussen ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ook als u een groot aantal autosleutel behuizingen wilt afnemen, helpen wij u graag verder.

Wilt u uw autosleutel laten repareren of een geheel nieuwe sleutel laten maken? Dat kan hier.

SEO geoptimaliseerd door Aliy Design