Autosleutel behuizing vervangen

Laat de behuizing van uw Opel autosleutel los? Of werken de drukknoppen niet meer naar behoren? Tijd om de autosleutel behuizing te vervangen! Bij een defecte behuizing is het van belang snel een nieuwe aan te schaffen, voordat de schade verergert. Het gevolg kan zijn dat uw Opel niet meer start of op afstand bedient kan worden. Bestel daarom vandaag nog een nieuwe behuizing voor uw autosleutel!

Het vervangen van uw Opel autosleutel behuizing is simpel. U kunt het dan ook eenvoudig zelf doen. Een sleutel bestaat uit 2 belangrijke onderdelen: de sleutelbehuizing en de elektronica. De defecte sleutelbehuizing maakt u open en de elektronica haalt u eruit. U plaatst alle onderdelen in de nieuwe behuizing en sluit deze. Het is een secuur werkje, dus zorg ervoor dat u voldoende licht en het juiste gereedschap heeft. Bekijk hier een gedetailleerde uitleg over het vervangen van de behuizing van een Opel autosleutel.

Opel autosleutel behuizing

Hoewel sommige autosleutel behuizingen op elkaar lijken, zijn ze lang niet altijd hetzelfde. De ene sleutel heeft bijvoorbeeld drie knoppen en de ander twee of geen. Kijk daarom altijd voorafgaand aan het doen van uw bestelling welke behuizing u precies nodig heeft. Vergelijk hiervoor de productfoto’s met uw eigen autosleutel. Als u er niet uitkomt, neem dan contact met ons op en wij kijken met u mee.

De klapsleutels worden vrijwel altijd met een ongeslepen sleutelbaard geleverd. De sleutelbaard is het ijzeren gedeelte dat in het contactslot van de auto gaat om te starten. Het product beschikt wel over de juiste pasvorm en moet enkel nog geslepen worden. Dit kunt u laten doen door een sleutelspecialist bij u in de buurt of u laat het ons doen. In dat geval ontvangen wij graag de originele sleutel van u.

In ons assortiment vindt u autosleutel behuizingen voor o.a. de volgende modellen van Opel: Astra, Vectra, Combo, Corsa, Insignia, Agila, Antara, Meriva, Tigra, Mokka, Ampera, Vivaro, Movano.

Staat de autosleutel van uw Opel niet op onze webshop?

Indien u de juiste Opel autosleutel behuizing niet kunt vinden tussen ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ook als u een groot aantal autosleutel behuizingen wilt afnemen, helpen wij u graag verder.

Wilt u uw autosleutel laten repareren of een geheel nieuwe sleutel laten maken? Dat kan hier.

SEO geoptimaliseerd door Aliy Design