Autosleutel behuizing vervangen

Werkt het klapmechanisme van uw autosleutel niet meer? Of gebeurt er niks wanneer u op de knoppen drukt? Grote kans dat er iets aan de behuizing van uw autosleutel defect is. Voor het vervangen van de behuizing van uw Renault autosleutel moet u bij ons zijn! De sleutel is kwetsbaar wanneer deze niet naar behoren werkt en moet daarom tijdig vervangen worden. Bestel bij ons een Renault autosleutel behuizing die er exact hetzelfde uitziet als uw huidige behuizing, alsof hij nooit kapot is geweest!

U moet er even goed voor gaan zitten, maar het vervangen van de behuizing is werkelijk zo gedaan. Maak de huidige sleutel open en haal de printplaat, batterij en chip er voorzichtig uit. Plaats de onderdelen in de nieuwe behuizing. Vervolgens neemt u de sleutelbaard, het ijzeren gedeelte dat in het contact van de auto gaat, en plaatst ook deze in de nieuwe behuizing. Komt u er niet uit? Bekijk deze tips en uitgebreide instructies voor het vervangen van de behuizing van uw Renault autosleutel.

Renault autosleutel behuizing

Ons assortiment bevat diverse behuizingen voor Renault autosleutels van goede kwaliteit. Dubbelcheck daarom of u wel echt de juiste sleutel bestelt. De verschillen zijn soms minimaal, maar de sleutel werkt niet als alle onderdelen niet exact hetzelfde zijn. Wij adviseren u daarom om uw huidige sleutel open te maken en de binnenkant te vergelijken. Neem contact met ons op als u twijfelt bij het uitkiezen van het product. Wij kijken graag met u mee.

De behuizing die u bestelt, is inclusief een sleutelbaard. Deze is ongeslepen, maar wel in de juiste pasvorm. Het is bij ons ook mogelijk om de sleutel te laten slijpen. Hiervoor dient u de originele sleutel naar ons toe te sturen. U kunt dit tevens laten doen door een sleutelspecialist uit uw omgeving.

In ons assortiment vindt u autosleutel behuizingen voor o.a. de volgende modellen van Renault: Clio, Espace, Kangoo, Koleos, Laguna, Megane, Modus, Scenic, Symbol, Trafic, Twingo.

Staat de autosleutel van uw Renault niet op onze webshop?

Indien u de juiste Renault autosleutel behuizing niet kunt vinden tussen ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ook als u een groot aantal autosleutel behuizingen wilt afnemen, helpen wij u graag verder.

Wilt u uw autosleutel laten repareren of een geheel nieuwe sleutel laten maken? Dat kan hier.