Autosleutel behuizing vervangen

Een kapotte drukknop, voor- of achterkant die loslaat, een sleutel die niet meer dichtklapt, het zijn allemaal redenen voor het vervangen van uw autosleutel behuizing. De kosten hiervoor zijn goedkoper dan het aanschaffen van een geheel nieuwe autosleutel voor uw Volkswagen. Het is daarom van belang om tijdig de behuizing te vervangen voordat de schade vergroot en meer dan alleen de behuizing vervangen moet worden.

Hoe vervangt u de autosleutel behuizing? Simpel! U kunt het eenvoudig zelf doen met behulp van een schroevendraaier en een pincet. Open de huidige behuizing van uw Volkswagen autosleutel en maak de onderdelen los. Plaats deze in de nieuwe behuizing en sluit de sleutel. Hier vindt u een gedetailleerde uitleg voor het vervangen van de autosleutel behuizing.

Volkswagen autosleutel behuizing

De beschikbare behuizingen voor Volkswagen autosleutels zijn niet universeel. De elektronica en de binnenkant van de behuizing verschilt namelijk per model en daarom raden wij aan uw huidige behuizing te vergelijken met onze product foto’s. Kijk goed naar de knoppen, batterij en binnenkant van de sleutelbehuizing en maak de juiste keuze. Lukt het niet om te bepalen welke autosleutel behuizing u nodig heeft voor uw Volkswagen? Wij kijken graag met u mee!

De sleutelbaard, oftewel ‘de ouderwetse, ijzeren sleutel’, wordt ongeslepen geleverd bij het bestellen van een klapsleutel. Vanzelfsprekend ontvangt u de sleutelbaard in de juiste pasvorm, zodat hij direct geslepen kan worden. Laat dit door ons doen of door een sleutelspecialist bij u in de buurt. Kiest u voor het eerste? Dan vragen wij u de originele sleutel op te sturen.

In ons assortiment vindt u autosleutel behuizingen voor o.a. de volgende modellen van Volkswagen: Golf, Polo, Beetle, Caddy, Fox, Jetta, Bora, Passat, Tiguan, Touran, Transporter, Touareg, Scirocco.

Staat de autosleutel van uw Volkswagen niet op onze webshop?

Indien u de juiste Volkswagen autosleutel behuizing niet kunt vinden tussen ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ook als u een groot aantal autosleutel behuizingen wilt afnemen, helpen wij u graag verder.

Wilt u uw autosleutel laten repareren of een geheel nieuwe sleutel laten maken? Dat kan hier.